Vorige maand was onze gemiddelde beoordeling op Funda: 9,1 voor verkoop en een 9,4 voor aankoop!

Digitaal Open Huis: het Open Huis van de toekomst.

De laatste jaren was het voor verkopers mogelijk om 2 keer per jaar mee te kunnen doen aan de NVM Open Huizen Dag. Boer Makelaardij bood verkopers daarnaast de mogelijk een open huis momenten te organiseren op momenten dat het hen zelf uitkwam (Welkominhetweekend.nl). Door de huidige Corona-crisis is het helaas niet mogelijk om een Open Huis te organiseren.
 
Boer Makelaardij heeft in de financiële crisis tussen 2009 en 2014 heel veel ervaring opgedaan met het bedenken en organiseren van succesvolle woningverkoopbevorderende akties. De bekendste waren Woningtreintje.nl en Welkominhetweekend.nl.
 
Boer Makelaardij staat nooit stil en blijft verkooptools voor haar klanten ontwikkelen. Wij hebben inmiddels de mogelijkheid voor onze verkopers ontwikkelt om digitaal een Open Huis te organiseren. Het voordeel van een Open Huis is dat mensen laagdrempelig binnen komen kijken. Het voordeel van een digitaal Open Huis is dat mensen die mogelijk interesse hebben niet eens meer hun eigen woning hoeven te verlaten.

Het Open Huis wordt zoals gebruikelijk uitgevoerd door de verkoper zelf op een tijdstip dat hen zelf uitkomt. Geïnteresseerden kunnen zich via de speciale pagina aanmelden en krijgen een timeslot toegekend. Rond het moment van het timeslot tijdens het Open Huis neemt de verkoper contact op met de kandidaat via Whatsapp bellen, Facetime of een andere video-app. De kandidaten worden dan digitaal rondgeleid en kunnen vragen stellen aan de verkoper.

Als de kandidaat interesse heeft om de woning te kopen dan kunnen zij met de makelaar contact op nemen voor de verdere afhandeling en een 'live' bezichtiging. Uiteraard benadert de makelaar de kandidaat zelf ook actief indien zij nog even niets van zich laten horen.
 
Digitale Open Huizen worden aangekondigd via Funda.nl (open huis vermelding met toelichting in de advertentietekst), via de speciale pagina op www.boer-gouda.nl en via social media zoals Instagram, Facebook, Linkedin etc.

Er zijn voor klanten van Boer Makelaardij geen kosten verbonden aan een digitaal open huis.
 
Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Robert Roos, NVM makelaar, 06-51228341

 

Er zijn geen woningen gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht.